Diensten

by admin, 20 oktober 2015

Vraagt u zich af wat wij allemaal kunnen doen voor uw tuin? Wij bieden verschillende diensten die wij voor uw tuin te bieden hebben zodat uw tuin helemaal naar uw wens is!

Vijvers:
Vijvers in tuinen zijn natuurlijk hartstikke mooi, wij bieden dus verschillende soorten en stijlen vijvers.

Zuilen:
Zuilen zijn ook een mogelijkheid, deze worden aangeboden in verschillende soorten. Materialen die er gebruikt worden hiervoor komen voor in verschillende soorten. De hoogtes en breedtes worden op maat gemaakt.
(Diverse soorten materialen, hoogtes en breedtes tbv  grote potten of bv een ornament.)

Muurverfraaiing:
Hebben uw muren wat meer groen nodig? Ook muurverfraaiingen zoals verschillende soorten gaaswerk en plantenrekken zijn een mogelijkheid.

Boombakken:
Er zijn vershillende mogelijkheden van hoe uw boombakken eruit komen te zien. De grootte van de boombakken en de uitstraling hiervan kunnen worden gemaakt naar uw wens. Houten plantenbakken komen ook voor in veel mogelijkheden van bijvoorbeeld hardout, vuren gebeitsr, steigerhout etc.

Maatwerk buitenpotten:
De buiten potten worden gemaakt van hout, stonepanels of hoogwaardige EPS, allerlei vormen en ralkleuren zijn mogelijk. Ook de grootte worden naar wens gemaakt, dit kan zijn van klein tot grote potten om in te kunnen zitten of staan.

Voor meer informatie over maatwerk kun je mij geheel vrijblijvend telefonisch of per email benaderen. Graag kom ik vervolgens bij je kijken om het geheel te aanschouwen en een passend plan te presenteren.


Voorbeelden:
Vazen Pergula  Plantenbakken